Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja web stranica na domeni blagus.eu 
Korištenje web-stranica omogućuje Vam informiranje o uslugama koje pruža obrt “Gibla” poslovna savjetovanja, vl. Goran Blagus.

Napomene o privatnosti

Ove Napomene o privatnosti opisuju kako obrt “Gibla” postupa s Vašim osobnim podacima koje obrt “Gibla” zaprimi tijekom Vašeg korištenja ovih web-stranica. Kao posjetitelj ovih web-stranica prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti navedene u ovim Napomenama o privatnosti.

Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci, odnosno ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa, broj telefona, kao i ostali podaci koji su potrebni za Vašu prijavu, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni. Obrt “Gibla” se obvezuje da će Vaše osobne podatke koristiti isključivo u identifikacijske svrhe i svrhe razmatranja poslovne suradnje. Obrt “Gibla” će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećima na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti. Unošenjem Vaših osobnih podataka na ove web-stranice dajete svoju suglasnost da obrt “Gibla” može koristiti podatke u svrhu slanja obavijesti o aktualnim ponudama i projektima obrta “Gibla” i povezanih društava / partnera.

U slučaju da od obrta “Gibla” zatražite brisanje, obrt “Gibla” se obvezuje da će iz baza podataka trajno ukloniti sve Vaše osobne podatke koji su uneseni kao i sve dokumente koje ste elektroničkim putem uputili obrtu “Gibla”.

Elektronska komunikacija
Korištenjem ovih web-stranica komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da sve obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su Vam dostavljeni ili koje ste Vi dostavili obrtu “Gibla” elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku. Smatrat će se da su obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji dostavljeni kada su primljeni.

Izmjene Pravila
Obrt “Gibla”zadržava pravo mijenjati ova Pravila na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti ili najave namjere promjene. Obrt “Gibla” ne odgovara ni za kakve moguće štetne posljedice bilo koje vrste proizašle iz takvih promjena.

Pitanja i sugestije
Ako imate kakvih pitanja ili prijedloga o ovim Pravilima slobodno nas kontaktirajte e-mailom na kontakt@blagus.eu.

Ažurirano: 25.02.2013.