Savjetovanja / konzultacije

Ako ste zapeli u realizaciji projekta ili poslovne aktivnosti koje provodite ne daju očekivane rezultate, tada “drugi par očiju” s drugačijim iskustvom može pomoći.

Usluga savjetovanja i konzultacija namijenjena je tvrtkama koje imaju jasno definiran problema i trebaju rješenje u što kraćem vremenu.

Klijentima mogu pomoći s konkretnim savjetima i/ili vlastitim angažmanom u kreiranju rješenja kako bi što prije riješili trenutnu blokadu i/ili problem u poslovanju.

Pisanje poslovne ponude / dopisa

Izazov dobro napisanog poslovnog dopisa ili prodajnog pisma je stavljanju fokusa na vrijednosti koje će najviše privući pažnju klijenata. Kao “osoba sa strane” lakše se mogu staviti u poziciju primatelja poslovnog dopisa te prepoznati emotivne i ostale okidače koji za rezultata daju željenu aktivnost – poziv, sastanak, narudžba, upit.

Kroz ovu uslugu klijentima nudim pisanje dopisa od samog početka ili ispravljanje i doradu postojećih dopisa, letaka, email prodajnih poruka i ostalog pisanog i vizualnog materijala.

Info: Kako napisati efektivnu poslovnu ponudu

 Izgradnja, definiranje i vođenje email kampanji

U doba interneta, komunikacija putem emaila je primarni i najbolji kanal komunikacije. Email poruka se isporučuje direktno u sandučić primatelja i ima veći učinak nego web stranica, banner ili oglas.

S obzirom na to kako danas primamo puno email poruka, a i trošak slanja emailova je gotovo pa zanemariv, veliki izazov vođenja email kampanji je ispravna metodologija i pristup kako bi email kanal bio najbolje iskorišten u poslovanju.

Kroz ovu uslugu klijenti dobivaju vrijedne informacije i smjernice kako izgraditi email listu, kako pisati poruke, koju tehnologiju koristiti, kako mjeriti i na koji način sve te procese automatizirati.