Rent-a-manager

Rent-a-manager je model poslovne suradnje u kojem preuzimam ulogu managera cjelokupnog ili dijela poslovanja sa svrhom postizanja i ostvarenja traženih ciljeva i rezultata u očekivanom vremenu.

Uloga rent-a-managera je operativno sudjelovanje u stvaranju, rješavanju i poduzimanju aktivnosti bitnih za ostvarenje ciljeva korištenjem vlastitih znanja, iskustava, vještina i ekspertizu.

Kao rent-a-manager mogu preuzeti vođenje, izgradnju i unapređenje poslovnih aktivnosti iz područja:

  • prodaje
  • upravljanja poslovnim procesima
  • razvoju novih usluga
  • internet tehnologija (ecommerce)
  • poslovnog i osobnog razvoju managementa i djelatnika (softskills)

Posjedujem više od 16 godina poslovnog iskustva provjerenog i stečenog kroz vođenje vlastitih tvrtki ali i radeći za razne korporacije i druge vlasnike. Kroz coaching praksu izgradio sam iznimno količinu poslovnih vještina i tehnika koje mogu odmah primijeniti u unapređenje poslovanja kao rent-a-manager.

Najveća prednost je što poslovne aktivnosti mogu preuzeti odmah po sklopljenom ugovoru. Zbog definiranog vremenskog okvira i rezultata koji se trebaju postići ne postoji opasnost uljuljkivanja u okolinu i gubljenje vremena i novaca na nebitnim stvarima (ured, računalo, vizitke, telefon…)

Druga velika prednost je u izostanku emocionalne povezanosti s tvrtkom i njezinom okolinom jer mi je primarni posao ostvariti zacrtane ciljeve u definiranom roku. Bez emocionalnog tereta lakše se donose i sprovode odluke koje su nužne kako bi tvrtka napredovala ili preživjela.

Investicija

U rent-a-manager modelu suradnje ne postoje troškovi i zakonska ograničenja (ugovor o radu) koji bi nastali kod zapošljavanja osobe na istu poziciju, a iznos investicije se direktno veže uz ostvarene rezultate.

Financijski iznosi i provizije kod rent-a-manager modelu suradnje stvar su pregovora i definiraju se ugovorom.

Više informacija

Za sva pitanja ili dogovor za sastanak, možete me kontaktirati putem e-maila (kontakt@blagus.eu) ili telefona (095 5050290).