Usluge

Okosnica usluga koje pružam je pomoći klijentima u postizanje većeg obima prodaje i profita, povećanju poslovne i osobne produktivnosti te postizanju niskih troškova poslovanja u što kraćem vremenu i na najefikasniji način.

Specijaliziran sam za rada s klijentima i tvrtkama koji se primarno bave uslužnim djelatnostima.

Kako bi klijenti ostvarili bolje poslovne rezultate, ovu su tri glavna elementa na kojima radimo:

  1. Promjena modela razmišljanja i shvaćanja.
  2. Promjena modela ponašanja i djelovanja.
  3. Izgradnja infrastrukture i podrške novom modelu djelovanja 

Promjena modela razmišljanja i shvaćanja je nužna zbog novih ideja i drugačijih pristupa postojećoj problematici poslovanja. No, sama promjena razmišljanja nije dovoljna jer puko razmišljanje neće promijeniti i stvoriti bolje rezultate.

Ako se mijenja samo model ponašanja i djelovanja ali modeli razmišljanja i shvaćanja ostanu jednaki, tada su pomaci vrlo maleni ili se ubrzo vraćamo na isto početno stanje. Ako uvijek radimo istu stvar, uvijek ćemo i dobiti iste rezultate.

Kako bi promjena modela razmišljanja i modela djelovanja zajedno funkcionirale i ostvarile dugoročne rezultate, potrebno je imati vještine, znanja i podrške u izgradnji nove infrastrukture (procedura) i novog modela djelovanja.  

Ova tri elementa čine bazu svih usluga koje pružam te ujedno definiraju moj pristup radu s klijentima u postizanju boljih i drugačijih poslovnih rezultata.

Usluge: