Biznis klinika – "Rolo usluge" [VIDEO]

Promovirate ili namjeravate promovirati svoje usluge putem letaka koje bi ostavljali na vjetrobranskim staklima, kaslićima ili sličnim mjestima?

Pogledajte video analizu jednog takvog pokušaja koji promovira roletarsku djelatnost, tj. izradu, montažu i ugradnju različite PVC i ALU stolarije.

U videu uz analizu letka dajem smjernice, tehnike i metode koje možete ODMAH primijeniti u svom poslovanju ako imate namjeru promovirati i tražiti buduće klijente na taj način.

Imate komentar ili pitanje? Napišite ih ispod ovog teksta.

p.s. Ako ne možete gledati video s Youtube servisa, pogledajte ga na VIMEO – Biznis Klinika – Goran Blagus – VIDEO

 

 

ostavite trag (1 komentara za sada)

 1. Božidar Vratić, 

  Poštovani.
  Navedeni letak je tipični primjer diletantskog odnosa prema kupcima i korisnicima usluga te vrste koji je debelo u sivoj zoni pa bi rekao kakav tisak dakle fotokopija (takva i usluga i posao).Netrebam ni spominjati da je letak sam po sebi neprofesionalan jer uz cijene koje su neozbiljno iskazane i ne kažu kupcu šta u njima dobiva, izmjera, demontaža, montaža, račun , pdv i garancija, onaj detalj koji ste napomenuli kao dosta bitan ne od a upravo i je poanta u tome da se nemože dati fiksna cijena jer nije isto roleta za jednokrilni, dvokrilni,trokrilni ili četverokrilni prozor, nije isto dali je pvc ili alu lamela rolete, nije isto dali je rolo ili fiksni komarnik i tako bi mogao nabrajati unedogled.Uglavno neprofesionalan i neozbiljan letak u kombinaciji sa bofl uslugom i robom primamljiv kupcu – kokošarska navlakuša koju ako želite mogu argumentirat u svakom trenutku.
  Srdačan pozdrav.

  Božidar Vratić

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.